Al - Barid 

Filatelistische contactgroep van de Islamitische wereld (FCIW)

 LINKS


Verenigingen (internationaal) & algemeen


Algemeen


Landen

In Stampdomain.com is veel informatie te vinden over de uitgiften en postgeschiedenis van veel landen. Vergeet u ook Wikipedia.org niet; de informatie op de Britse, Duitse, Franse en Nederlandse pagina's kan aanzienlijk verschillen. Het is dus aan te bevelen de verschillende wiki's te raadplegen. Sommige bestanden zijn als pdf-files opgenomen; hiervoor zijn gratis pdf-programma's op internet beschikbaar (bijv acrobat reader, primo-reader etc)

Waar mogelijk geven de vermelde sites een indruk van de verzamel-mogelijkheden binnen de verschillende gebieden. Het is altijd mogelijk sites op te nemen of uit te wisselen. Op alle sites is het raadzaam te kijken naar de aangeboden links met verwijzingen.

Het schrift

Hoe lees of schrijf je arabische lettertekens.

Europa

Midden Oosten

Afghanistan 1 Afghanistan

 

Iran & Perzië en andere verwijzingen op deze site onder Exhibits

Pakistan-1Pakistan-2

 


Noord Afrika

Bijzondere links en verwante verenigingen

Disclaimer

Het bestuur en de website-beheerder trachten de gegeven informatie zo neutraal mogelijk te verwoorden; door auteurs of op websites gepresenteerde stellingen hoeven niet de mening van het bestuur en/of de website-beheerder te weerspiegelen.

Alle op deze site gepresenteerde gegevens worden naar beste weten verstrekt; aan de gepresenteerde gegevens en eventuele discussies via deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

De vereniging Al Barid - FCIW aanvaard geen verantwoordelijkheid voor de op de site of in de links gepresenteerde stellingnames. 

 

 


 


 


 


 

 Kaart