Al - Barid 

Filatelistische contactgroep van de Islamitische wereld (FCIW)

Contacten

Lidmaatschap van de Filatelistische contactgroep Islamitische Wereld:

Contributie 2024 € 30 per jaar
Rekening IBAN NL 12 INGB 0000 5496 00, BIC INGBNL2A 
ten name van : Filatel contactgroep-Islamitische wereld

Inlichtingen via de secretaris :
Bart Belonje

secr.pv.albarid@gmail.com

Contactformulier 

Voer een e-mailadres in bij de instellingen van de contact-widget. Zodra een bezoeker het formulier invult, krijg je deze informatie automatisch per e-mail toegestuurd.

Route 

Voor degenen die met de trein komen: Neem de uitgang Stationsplein Noord, sla onmiddellijk linksaf, ga via het voetpad naar de Singel, volg de Singel tot u bij nummer 45Akomt, het clubgebouw van Fanfarekorps Excelsior.

Voor degenen die met de auto komen en hun auto bij het station parkeren:

Vasnaf de A12 neemt u de afslag Woerden, 14, sla rechtsaf naar Woerden. Volg de Europlaan tot het einde, ga op de rotonde naar links de Middellandbaan op, ga bij de eerste rotonde naar rechts de Polanerbaan op. Aan het einde, na 450m gaat deze naar rechts over in de Houttuinlaan. U gaat door de tunnel en komt na 400m uit op de Stationsweg. Bij het stoplicht Houttuinlaan/Stationsweg gaat u rechtsaf voor het station langs en daar vindt u aan de rechterhand een grote parkeerplaats..

Voor degenen die met de auto komen en hun spullen bij het clubhuis van Excelsior moeten brengen en/of daar willen parkeren: Vanaf de A12 komt u op de Europabaan uit. Bij het tweede verkeerslicht gaat u linksaf de Wulverhorstbaan op. Die blijft u volgen tot u een spoorweg onderdoor bent. Bij het eerstvolgende stoplicht gaat u rechtsaf de Waardsebaan op. Vervolgens de tweede straat rechts, de Chrysantstraat in. Dan slaat u af bij de 4e straat rechts en gaat de Irisstraat in. Aan het eind van Irisstraat vindt u links de Singel.

Adres Excelsior, Singel 45A, 3442 AL. Têl.0348 418770


Opmerking:

Aan de voorkant van het station moet men betalen met chipkaart of creditkaart.

Aan de achterkant van het station is een parkeerplaats links, vlak voor het tunneltje. Hier is het parkeren gratis.

In de kaarten-widget kun je jouw locatie invoeren. Websitebezoekers kunnen zo direct een route plannen.  


 

 

Kaart